MAJOITUS


Kalajärven matkailukeskuksessa on laaja majoitusvalikoima ja yli 150 vuodepaikan valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa majoitusmahdollisuus. Alueen monipuolisesta mökkitarjonnasta löytyy erilaisilla varustelutasolla olevia majoitusvaihtoehtoja; valinnan varaa on, alkaen pienistä leirintämökeistä aina korkeatasoisiin ja täysin varusteluihin mökkeihin ja huviloihin.  Kalajärven karavaanari- ja leirintäalue on luokiteltu pohjoismaisella leirintäalueluokituksella neljän tähden leirintäalueeksi, ja se on voittanut useita valtakunnallisia asiakasäänestyksiä vuosien varrella. Mökkimajoituksia löytyy kävelyetäisyydellä alueen palveluista, ravintolasta ja uimarannasta. Majoitusta löytyy myös eri puolilta järveä, sekä maatilamajoitusta lähietäisyydeltä matkailukeskuksesta. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa sinulle mieluisa majoitus käyttöösi!

Leirintäalue

Kalajärvi on luokiteltu neljän tähden leirintäalueeksi. Leirintäalueella on majoitusta telttailusta leirintämökkeihin.

  • TELTTALEIRINTÄ 12 €/vrk
  • LEIRINTÄMÖKKI 40 €/vrk (jääkaappi+keittolevy), vain kesäkäytössä
  • RANTAMÖKKI 80 €/vrk, 2-4hlö, Tupakeittiö jossa levitettävä sohva, parvi jossa makuupaikat kahdelle, tilava sauna, kph

Leirintäaluepaikkojen ja leirintämökkien varaukset Ravintola Kalajärvestä, puhelin +358 6 4289 300

Caravan-Kalajärvi

Ympäri vuoden toiminnassa olevaa 300-paikkaista caravan-aluetta ylläpitää SF Caravan Seinäjoen seutu ry. Lisätiedot ja paikkavaraukset caravan alueen varustetasosta, asuntovaunu- ja –autopaikkoista löytyvät SF Caravan Kalajärven nettisivuilta, puhelimitse +358 6 417 5602 tai sähköpostilla sfcaravanseinajoenseutu@gmail.com

Loma-asunnot ja mökkimajoitus

Matkailukeskuksessa on tarjolla runsaasti eritasoista mökkimajoitusta. Useimmat majoituskäyttöön varattavat mökit ovat yksityisten ihmisten omistamia, ja siitä johtuen yhteistä varauskanavaa alueella ei toistaiseksi ole. Osa majoituksista on varattavissa esim. booking.com ja muiden nettivarausjärjestelmien kautta (merkitse kohteeksi Peräseinäjoki). Vapaan kapasiteetin varmistamiseksi on kuitenkin varminta ottaa yhteyttä suoraan mökin omistajaan.

Viime hetken tiedustelut vapaista majoituksista myös Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry:n infopuhelimesta puh. +358 40 684 2220 (joka päivä klo 10.00 – 20.00).

YHTEYSTIEDOT

Kalajärven Matkailukeskus

Kalajärventie 6
61100 Seinäjoki
+358 50 301 2274
info(at)kalajarvi.fi

Caravan-paikkojen ja telttapaikkojen tiedustelu:
Caravan-Kalajärvi
Kalajärventie 4
61100 Peräseinäjoki
+358 6 417 5602
https://www.caravan-kalajarvi.fi/

Viime hetken majoitustiedustelut:
Seinäjoen Matkailuyrittäjien matkailuinfo
+358 40 684 2220

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Varmistuaksemme että et ole botti, vastaathan vielä alla olevaan kysymykseen.

Valikko