RAVINTOLA KALAJÄRVI


Matkailukeskuksen ytimessä sykkii alueen sydän, Ravintola Kalajärvi. A-oikeuksilla varustettu ravintola tarjoaa kesäkaudella kahvilatuotteiden lisäksi herkullisia pizzoja ja hampurilaisaterioita sekä á la Carte –annoksia. Ravintolasta voit myös vuokrata välineet ja ostaa liput alueen eri harrastuksiin, kuten vesiliukumäki, puistogolf, tennis, beachvolley, kalastus, pilkki, retkiluistelu, sup-lautailu jne. Ravintola Kalajärvessä on hyvät puitteet järjestää erilaisia kokous- ja koulutuspäiviä, sekä erilaisia perhe-, suku- ja kurssijuhlia.

Ravintolan ikkunoista ja terassilta aukeaa upeat näkymät suoraan järvelle. Tilaa on runsaasti; sisätiloista löytyy istumapaikat 150 vieraalle ja aurinkoisella terassilla ravintolan maukkaista tarjoiluista mahtuu kerralla nauttimaan jopa 300 vierasta. Ravintola Kalajärvi toimittaa aterioita ja pizzoja ryhmille myös lomahuviloihin tai saunoille etukäteen tilattuna kesäkaudella. Talvikaudella keittiö on auki ryhmille tilauksesta, sekä talvitapahtumien aikaan rajoitetusti.

Live-esiintyjät sekä dj:t vauhdittavat ravintolassa kesällä ja talviviikonloppuisin järjestettäviä tapahtumailtoja, kuten tansseja ja karaokeiltoja sekä teatteri- ja muita teemailtoja. Ravintolassa on A-oikeudet, joten iltaisin klo 21 jälkeen ikäraja ravintolaan on 18 vuotta. Ravintolan pihapiirissä on suosittu Kalajärven tanssilava, jossa järjestetään kesäaikaan muutamia kertoja kuukaudessa sekä päivä- että iltatansseja.

Ravintolan aukioloajat

Tarkista ravintolan aukioloajat yhteystiedoista.

YHTEYSTIEDOT

Kalajärven Matkailukeskus

Ravintola Kalajärvi
(myös telttaleirintä ja leirintämökit)
Kalajärventie 6
61100 Seinäjoki
+358 50 301 2274
info(at)kalajarvi.fi

Ravintolan aukioloajat:
Pe
20-02
La
11-02
Su 
11-18
Keittiö:
La-su
11-17.30

Caravan-paikkojen tiedustelu:
Caravan-Kalajärvi
Kalajärventie 4
61100 Peräseinäjoki
+358 6 417 5602
https://www.caravan-kalajarvi.fi/

Viime hetken majoitustiedustelut:
Seinäjoen Matkailuyrittäjien matkailuinfo
+358 40 684 2220
(Joka päivä 10-20)

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Varmistuaksemme että et ole botti, vastaathan vielä alla olevaan kysymykseen.

Valikko