Kalajärvi soi jälleen toukokuussa!

Kalajärvi Soi alkaa uuden kesän pelimannimusiikin merkeissä. Tavoitteena on pelimannimusiikin, perinteisen tanssimusiikin ja paritanssin, sekä yhteis- ja kuorolaulun edistäminen ja säilyttäminen.

Kalajärvi Soi pyrkii tarjoamaan musiikin ja laulun juhlan, johon ovat tervetulleita kaikentasoiset harrastajat. Kalajärvi Soi on kaiken kansan juhla, mutta suurin kohderyhmämme on musiikkitarjontamme suurimmat ystävät ja harrastajat, eli ns. varttunut väki. Esiintyjät ovat juhlassa talkoissa, eli ”mahapalkalla”. Perjantaina ja Lauantaina tarjoamme ruoan kyseisenä päivänä esiintyville. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan esiintymään! Yleisöä pyrimme palvelemaan toimivalla ja kauniilla juhla-alueella, vaunupaikoilla ja halvoilla lippuhinnoilla. Tapahtuman järjestäjinä toimivat yhteistyössä SF-Caravan Seinäjoen seutu ry, Seinäjoen harmonikkakerho ry, Ravintola Kalajärvi, Eläkeliitto Peräseinäjoen yhdistys, Lions Peräseinäjoki ja Kalajärven Matkailukeskus.

Rutkasti lisätietoja nettisivuilta www.kalajarvisoi.fi. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Yksityiskohtainen ohjelma päivittyy 15.5., ilmoittautumisajan jälkeen.

TERVETULOA!

Ajankohta:
24/05/2019 - 26/05/2019
16:00

Tapahtumapaikka:
Ravintola Kalajärvi

Kartta latautuu...
Valikko