KALAJÄRVEN MATKAILUKESKUS


Tervetuloa viihtymään!

Kalajärven matkailukeskus Seinäjoen Peräseinäjoella tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomailuun ja vapaa-ajanviettoon ympäri vuoden. Matkailualueen sijainti kauniin Kalajärven rantamaisemissa tarjoaa monipuolista tekemistä niin pienille kuin isommillekin vieraille. Peräseinäjoen keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä (3 km) Kalajärveltä, ja itse matkailukeskuksesta löytyvät kaikki lomallasi tarvittavat palvelut helposti. Seinäjoen kesätapahtumat, runsas kulttuuritarjonta ja monipuoliset ostoskeskukset ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kalajärveltä.

Kalajärven matkailukeskuksesta löytyy majoitusvaihtoehtoja monenlaiseen tarpeeseen. Voit valita oman mieltymyksesi mukaan yöpymisen joko caravan-alueella, leirintämajoituksessa tai valita monipuolisesta mökkitarjonnasta haluamallasi varustelutasolla olevan mökin tai ison huvilan. Matkailualue on luokiteltu pohjoismaisella leirintäalueluokituksella neljän tähden leirintäalueeksi, ja se on voittanut useita valtakunnallisia asiakasäänestyksiä vuosien varrella.

Matkailualueella kaikki palvelut ovat vain kivenheiton päässä toisistaan. Puistogolf, tenniskentät, vesiliukumäki, luontopolut ja muut aktiviteetit ovat alueella vierailevien käytössä. Erityisesti lasten suosiossa oleva hiekkapohjainen uimaranta sijaitsee aivan caravan-alueen ja matkailukeskuksen sydämenä toimivan Ravintola Kalajärven vieressä. Aktiviteetit Kalajärven rannalla tarjoavat vaihtelua päivään ja Ravintola Kalajärvi palvelee alueen asiakkaita silloin kun nälkä yllättää, sekä silloin kun haluat nauttia livemusiikista kesäillan viilentyessä.

Matkailukeskuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, ja jokainen löytää alueelta itselleen sopivaa tekemistä tai tapahtumia. Kokousten, juhlien ja virkistyspäivien järjestäminen Kalajärvellä on helppoa, koska kaikki tarvittavat palvelut löytyvät alueelta. Kalajärven Matkailukeskus on kävijämäärällä mitattuna Seinäjoen suosituin matkailukohde. Tule sinäkin nauttimaan Kalajärven matkailukeskuksen palveluista, matkailualueen kauniista ympäristöstä ja luontoelämyksistä – heti tänään!

AJANKOHTAISTA

Ei tapahtumia

Kesällä 2020 KARAOKEA lähes joka perjantai klo 21 alkaen. Tervetuloa!

3 tuntia sitten

Ravintola Kalajärvi

Meillä on siirrytty talvikauteen, eli ravintola avoinna PE & LA 20-02. Keittiö kiinni kokonaan koko talvikauden. Viikonloppuisin tavataan siis karaoken ja discon merkeissä! Talvikaudella järjestämme runsaasti myös yksityistilaisuuksia, kysy tarjousta info@kalajarvi.fi!

Huomenna perjantaina lauletaan tavalliseen tapaan karaokea klo 21 alkaen ja Keijo on täällä kääntämässä säädöt kohdilleen!

Lauantaina on karaokea klo 21-23 ja klo 23 eteenpäin DJ AaaPee soittaa musaa eri vuosikymmeniltä. Musatoiveita otetaan myös vastaan! 😊 Tervetuloa!

#ysäri #ysäribileet #discomusa #kasari #kasaribileet #70luku #discomusiikki
... See MoreSee Less

Lue Facebookissa

2 viikkoa sitten

Ravintola Kalajärvi

Perjantaina Keijo soittaa meillä karaokea klo 21-1.30 ja lauantaina DJ AaaPee pyörittää klo 21-23 karaokea ja pitää porukan liikkeessä hyvän discomusiikin tahdissa klo 23-1.30! 🎧 🎶

Keittiö auki:
Lauantaina 11.00 - 20.00
Sunnuntaina 11.00 - 18.00

Tervetuloa!
... See MoreSee Less

Lue Facebookissa

3 viikkoa sitten

Ravintola Kalajärvi

Ravintolan karaokeilta avattu.. tulehan rohkeasti laulamaan 🎤⭐ ... See MoreSee Less

Lue Facebookissa

YHTEYSTIEDOT

Kalajärven Matkailukeskus

Ravintola Kalajärvi
(myös telttaleirintä ja leirintämökit)
Kalajärventie 6
61100 Seinäjoki
+358 6 4289 300
info(at)kalajarvi.fi

Ravintolan aukioloajat:
Pe 19-02
La 11-02
Su 11-18
Keittiö:
La 11-20
Su 11-17.30

Caravan-paikkojen tiedustelu:
Caravan-Kalajärvi
Kalajärventie 4
61100 Peräseinäjoki
+358 6 417 5602
https://www.caravan-kalajarvi.fi/

Viime hetken majoitustiedustelut:
Seinäjoen Matkailuyrittäjien matkailuinfo
+358 40 684 2220
(Joka päivä 10-20)

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

Varmistuaksemme että et ole botti, vastaathan vielä alla olevaan kysymykseen.

Valikko