Summerdance tulee takaisin suurempana kuin koskaan! Kesäiset bileet Kalajärven ranta-alueella elokuussa – näe dancemusan huippunimet ja -DJ:t livenä!

Ennakkoliput myynnissä maanantaina 11.6. Kalajärveltä sekä Tiketistä! Tapahtuma on K-18. Ennakkoliput 25€/1pv ja 42€/2pv. Sadalle nopeimmalle kahden päivän ennakkolippu 38 €. Portilta myydään ainoastaan yhden päivän lippuja hintaan 35 €. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään palvelumaksu.

PERJANTAI:

Live & Retrostage

LASGO (BE) (“Something”, “Pray”, “Alone”…)

CHORALE (“Univiidakko”, “Retroperjantai”..)

LAMOURETTES

DJ TONY (Club Onniteekki)

DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)

DJ SATAI (Tiistaitantsut, Tuulipukukoodi)

Party Club

DJ PIETRO (Joy)

DJ NIKOÄS (Joy)

LAMOURETTES

LAUANTAI:

Live & Retrostage

PORTION BOYS (“8-0”, “Karjala takas”…)

TAUSKI (“Sinä vain”, “Niin minä sinulle kuulun”…)

LAMOURETTES

DJ TONY (Club Onniteekki)

DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)

DJ SATAI (Tiistaitantsut, Tuulipukukoodi)

Party Club

JON LANDLORD (mm. 2. Maanantai)

DJ PIETRO (Joy)

DJ NIKOÄS (Joy)

LAMOURETTES

Pidätämme oikeudet artistimuutoksiin.

Summerdancen ohjelmistoon lisätty nyt myös Pasi ja Anssi sekä Mc Licia!

LASGO on 2000-luvulla hittejä takonut belgialainen artisti, jonka “Something” oli jättimenestys ympäri Eurooppaa.

PORTION BOYS räjäytti viime vuonna potin tarttuvalla “Karjala takas” -hitillään ja tuore “8-0” jatkaa samalla menestysreseptillä!

CHORALE on jo nyt suomidancen legendojen mukaan luettava kaksikko, jonka “Univiidakko” ja “Retroperjantai” -hitit soivat ahkerasti bileissä ja radioissa.

LAMOURETTES – Suomen ensimmäinen naispuolinen tanssiryhmä viihdyttää Summerdance-kävijöitä molempina iltoina! Luvassa on stageshow ja lisäksi yökerhon puolella tankotanssia.. Lamourettes -tyttöryhmä on kiertänyt Suomea etelästä pohjoiseen jo 10 vuoden ajan.

Vain yksi live-esiintyjistämme on kuitenkin sellainen jonka tuntevat kaikki: TAUSKI. Tämän miehen hitit ja maine elävät jo omaa elämäänsä – hänen livevetoaan ei todellakaan kannata missata.

Ysäritiskijukkien kärkikaartiin kuuluvat DJ TONY ja DJ UNINEN saavat tällä kertaa seuraa Tiistaitantsut-radiostreamiaan isännöivästä DJ SATAI:sta. Kolmikko ottaa haltuun ulkolavan, jossa tullaan bailaamaan parhaiden 90’s-hittien tahtiin.. ja samaan aikaan yökerho muuttuu todelliseksi partyboksiksi DJ PIETROn ja DJ NIKOÄS:n käsissä!

JON LANDLORD on ehkä parhaiten tunnettu 2.MAANANTAI-yhtyeestä, mutta hänen VINYYLIDISCO-kiertueensa on valloittanut viime vuosina Suomea vauhdilla. Vinyylit pyörivät lauantaina yökerhossa, ja ehkä jotain yllästystäkin on luvassa mieheltä..? DJ PIETRO, tuo pohjoisen pallonpuoliskon kovin party-DJ on hänkin soittajien (vispi)kermaa. Hän on soitellut siellä täällä – Jysäristä aina Tangomarkkinoihin. Ysäribileisiinhän kuuluu aina tilanteen vaatima showmeininki, ja Pietrolla ei ihan helposti näissä hommissa sanavarasto hyydy. Mukana Pietrolla on lupaava tulokas DJ NIKOÄS – joka haastaa DJ-veteraanin tuoreella otteella.

YLI 1000 HENKEÄ bailasi kanssamme Kalajärvellä viime kesänä. Tästä on tarkoitus pistää vielä paremmaksi 10.-11. elokuuta – hommaa liput ja tule mukaan Summerdanceen!

Tarkemmat aikataulut lähempänä!

Ajankohta:
10/08/2018 - 12/08/2018
18:00 - 2:30

Tapahtumapaikka:
Ravintola Kalajärvi

Kartta latautuu...
Valikko